Servicii

 

S.C. GRIVAS PROTECT S.R.L. asigură urmatoarele prestaţii:

 


- paza şi supravegherea obiectivelor economice de orice profil, a instituţiilor, a spaţiilor construite, a depozitelor, terenurilor, construcţiilor şi bunurilor aparţinând persoanelor fizice şi juridice, române sau străine;

- paza şi securitatea transporturilor unor bunuri şi valori;

- asigurarea ordinii şi accesului în incinta instituţiilor, reşedinţelor, sediilor de firme, companiilor, depozitelor, etc., acţionând pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi altor fapte ilicite;

 - organizează cursuri pentru pregătirea şi calificarea personalului în meseria de “agent pază şi ordine”.


Societatea noastra nu are si nu a avut datorii fata de bugetele de stat si nici fata de furnizorii nostrii, iar de la infiintare nu a avut litigii cu privire la serviciile prestate cu clientii fosti sau actuali.


Avand o experienta de peste 7 ani, societatea nostra dovedeste calitatea serviciilor prin recomandarile obtinute de la societatile beneficiare. Pe tot parcursul activitatii SC GRIVAS PROTECT SRL nu s-a confruntat cu rezilieri de contracte din vina societatii sau a salariatilor acesteia.


In portofoliul nostru de clienti se regasesc mari societati, care prin specificul lor impun o deosebita atentie, mai ales la activitatea de control-acces, datorita atat volumului mare de autovehicule care trec prin poarta societatii, dar si a atentiei cu care trebuiesc controlate fiecare autoturism.


Totodata societatea noastra presteaza servicii de paza la societati si institutii cu activitati diferite, de la institutii de invatamant pana la mari corporatii, prestand activitati atat de control acces, patrulare si supraveghere, cat si de asigurare a ordinii in interiorul obiectivului.


Activitatea de control este realizata cu sefii de tura, sefii de obiectiv, sefii de formatii paza, precum si de personalul din conducerea societatii.


Agentii de paza sunt monitorizati permanent prin dispozitive electronice privind controlul activitatii de patrulare, prin pontaje la anumite intervale de timp si in locuri bine stabilite in conformitate cu prevederile planului de paza.


Personalul societatii este selectat riguros si controlat medical, inclusiv testat psihologic.