company location

company location

 

 

Echipamente si Dotare

 

In functie de specificul activitatii societatii beneficiare, dar si de pretentiile beneficiarului, in conformitate cu prevederile Legii 333/2003, agentii de paza pot fi dotati cu:

-          uniforma cu sigla societatii

-          mijloace de legatura: statie emisie-receptie, telefoane mobile

-          bastoane de cauciuc

-          spray iritant lacrimogen

-          lanterne

-          armament etc.


In raport cu suprafata obiectivului, dar si in functie de alte elemente, putem dota personalul de paza cu un autoturism cu care se pot executa patrulari si controale inopinante de care seful de obiectiv si alte persoane desemnate, pe trasee stabilite impreuna, din interiorul societatii.


Dupa o examinare amanuntita a conditiilor de supraveghere si a altor elemente care conduc la prevenirea sustragerilor sau a altor evenimente nedorite, putem ca impreuna cu dumneavoastra sa dam o forma finala a dispozitivului de paza.


Agentii de paza incadrati in societatea noastra, poarta echipament aprobat in culorile albastru cu negru, asa cum reiese din fotografiile prezentate în partea dreapta.


Personalul de paza este atent selectionat, fiind in permanenta instruit, sprijinit si controlat de catre factori cu drept de control. Totodata, salariatii societatii sunt testati din puct de vedere medical, inclusiv testati psihologic.


Activitatea de control este realizata de sefii de tura, sefii de obiectiv,sefii de formatii paza, precum si de catre personalul din conducerea societatii.


Agentii de paza sunt monitorizati permanent prin dispozitive electronice privind activitatea de patrulare, prin pontaje la anumite intervale de timp si in locuri bine definite.